Holdoversigt

Forældre-barn-Judo (3-6 år)

Tirsdag kl. 16:30-17:30
Træner: Cathrine Hæstrup (1. Dan)

Judo er en fantastisk sport for børn, fordi den rummer alle de bevægelses-elementer og den nærhed, som børn har brug for. Judobørn får god balance og hurtige reaktioner, og sporten udvikler systematisk hele kroppen både fysisk og neurologisk. Judo er perfekt for børn, der kan lide at bevæge sig og tumle rundt på store måtter.

Alle kan få glæde af judo fra de er tre år gamle, og få sportsgrene tilbyder sjovere og mere effektiv træning af motorik og balance for denne aldersgruppe.

Børn mellem 3-6 år træner sammen med en forælder. Både børn og forælder møder omklædte i almindeligt træningstøj.

Mere info fås ved Karsten Kaspersen: 40 70 14 38,  ssifjudo@gmail.com


Judo for begyndere (6-11 år)

Tirsdag kl. 17:45-19:00
Træner: Thomas Hæstrup (1. Dan)
Hjælpetrænere: Karen Ehmsen (2. Kyu)

På holdet bliver børnene udfordret på deres motorik, kondition og fysik. De grundlæggende Judo-færdigheder, så som kast og holdegreb arbejder holdet meget med.

Trænerne på holdet har en seriøs tilgang til judo som motion og kampsport, men som på resten af klubbens hold er omgangen og tonen altid god og humoristisk ud fra den tankegang, at alle lærer bedst, når de har det sjovt.

En del af holdets kæmpere tager til turneringer. Kæmpernes niveau vurderes i forhold til turneringerne, som trænerne anbefaler, og det giver et godt og stærkt sammenhold på holdet. 

  • Efter to års træning på dette hold rykkes man op på Judo for øvede.
  • Er man 9 år eller ældre og træner på dette hold, er man også velkommen på Judo for øvede.

Mere info fås ved Thomas Hæstrup: 31 14 60 94


Judo for Øvede (9-14 år)

Torsdag kl. 17:45-19:15
Træner: Karsten Kaspersen, 3. Dan
Hjælpetrænere: Niclas Lindholm (1. kyu)

På holdet bliver børnene udfordret på deres motorik, kondition og fysik.

Udover at vedligeholde de grundlæggende Judo-færdigheder med kast og holdegreb arbejder holdet med kombinationer af kast, så holdets kæmpere lærer at kaste både fremad, baglæns og til begge sider alt afhængig af, hvordan modstanderen bevæger sig.

Mange af holdets kæmpere tager til turneringer. Kæmpernes niveau vurderes i forhold til turneringerne, som trænerne anbefaler, så de er klar til det, og det giver et godt og stærkt sammenhold på holdet. 

Trænerne på holdet har en meget seriøs tilgang til judo som kampsport, men som på resten af klubbens hold er omgangen og tonen altid god og humoristisk ud fra den tankegang, at alle lærer bedst, når de har det sjovt.

  • Er man 9 år eller ældre og træner på Judo for begyndere, er man også velkommen på dette hold.

Mere info fås ved Karsten Kaspersen: 40 70 14 38,  ssifjudo@gmail.com


Judo: Teknik, motion og kamp (+14 år, junior og senior)

Tirsdag og torsdag kl. 19:15-21:15
Trænere: Thomas Hansen (3. Dan) og Karsen Kaspersen (3. Dan)

Til træning lægges fokus på teknik, kamp og kondition. Her bliver kæmperne udfordret med mere avancerede teknikker og motoriske øvelser.

På holdet er der en god blanding af meget erfarne, let øvede og nybegyndere. De erfarne kæmpere har her mulighed for virkelig at give den fuld gas, mens de mindre erfarne kan træne på deres niveau og samtidig har mulighed for at lære af de erfarne udøvere og trænere.

Her er også god mulighed for god sparring. Derudover er her mulighed for at blive presset til grænsen med konditionstræning, uanset niveau og kondi.

Der er altid en rigtig god stemning på holdet samt en gensidig respekt og hensyntagen til de andres niveau.

Mere info fås ved Karsten Kaspersen : 40 70 14 38, ssifjudo@gmail.com eller Thomas Hansen: 22 88 43 93,
Thomas_Aarenstrup@hotmail.com


Judo for alle (+18 år)

Onsdag kl. 19:15-21:15
Trænere: Rasmus Fabian (1. Dan) og Jørgen Værum (1. Dan)

Motion, smidighed og styrke på et plan, hvor alle kan være med!

Er du voksen begynder, begyndt sent, bange for om helbredet kan holde, eller vil du bare gerne begynde din træning på et mere overkommeligt plan, så er dette hold noget for dig.

På holdet træner vi et varieret program, hvor der tages hensyn til dem, som ikke er helt unge, eller som bare har lyst til træning på et plan, der ligger lidt under vores kamphold i intensitet og tempo. Her er der mulighed for fordybelse og for at sidde over, hvis der er øvelser som kroppen ikke kan holde til.

Vi træner basis Judo ud fra Jigoro Kanos filosofier om balance i krop og sjæl. Judo betyder ”den milde vej”, hvilket i praksis handler om at udnytte modstanderens kraft og energi til egen vinding. 

Mere information fås ved Rasmus Fabian : 40 20 76 40, rasmus@fabian-event.dk


Besøg os på Facebook!

Judoka på række klar til træning

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.