Sjelle-Skjørring IF judo havde to deltager med til Nordiske Mesterskaber i Finland.Stævnet blev afholdt i Rovaniemi, der ligger ved Polarcirklen, og skulle efter sigende være hvor julemanden bor.
Der var over 400 deltager fra Island, Færøerne, Norge, Sverige, Finland og Danmark. Danmark havde 12 deltager med.
Første kæmper der skulle i ilden fra Sjelle-Skjørring IF judo var Amira Sadek, Amira er på cadetlandsholdet og første års U-18 kæmper. Amira kæmper i 57-63 kg. Amira gjorde det rigtig godt, hun vandt alle sine kampe i de indledene runder og stod klar til semifinalen. I semifinalen kæmpede hun virklig godt og begik ikke nogen fejl, men desværre havde hun ikke det fornødne held  og tabte. Nu stod hun så til kampen om bronzemedalje. Igen gjorde hun det rigtig godt, men heldet var der ikke. Hun tabte bronze kampen. Men som første års cadet er Amira’s indsats bestemt rigtig flot.


Karsten Kaspersen deltog i veteraner over 50 år i vægtklassen 81-90 kg. Han vandt alle sine kampe. Den sidste var meget hård og meget lige. Der kæmpes kampe af 3 minutter, når kampen er slut og resultatet er lige, kæmpes der videre med golden score. Golden score betyder at man kæmper til en af deltagerne score. I dette tilfælde varede golden score ca. 5 minutter inden Karsten kastede sin modstander Jarmo Hukkanen fra Finland og kunne kalde sig Nordisk Mester.